Suomen suurin vokaalimusiikin festivaali Tampereen Sävel soi Tampereen konserttilavoilla, kirkoissa ja kaduilla jälleen 4.–9.6.2019. Tapahtuma tuo kaupunkiin kuoroja ja lauluyhtyeitä ympäri maailmaa. Vuonna 2019 yhtyelaulukilpailu juhlii 30-vuotista taivaltaan.


Festivaaliohjelma Liput

Tutustu ohjelmistoon ja varaa lippusi ajoissa!

Kuorokatselmus ilmoittautuminen avoinna

Festivaalin suuri kuorokatselmus soi Tampere-talon Isossa salissa torstaista lauantaihin 6.–8.6. Jokainen kuoro esiintyy 15 minuuttia.


Lue lisää

Tampereen
Sävel

4.-9.6.2019

Ihmisäänen monimuotoisuutta voi ihastella joka toinen kesä Tampereella järjestettävässä kuoro- ja lauluyhtyetapahtumassa. Kansainvälisessä ilmapiirissä ovat jo vuodesta 1975 kohdanneet sulassa sovussa vanha musiikki ja tuoreempi pop, kuoroperinne ja vaikkapa beatboxaus. Festivaalin tunnelma tiivistyy käsinkosketeltavaksi kuorokatselmuksen ja yhtyelaulukilpailun finaaleissa. Monenlaiset työpajat ja ilmaiskonsertit vetävät myös puoleensa laulumusiikista kiinnostuneita ympäri maailmaa.

Vuoden 2019 taiteellisena johtajana toimii Tuukka Haapaniemi.

Kuoroja, yhtyelaulukilpailu ja kymmeniä laadukkaita konsertteja

Kuorokatselmuksen ja yhtyelaulukilpailun osallistujat saavat tuntuvat alennukset konserttien ja kurssien pääsymaksuista. Kuorokatselmuksen ja yhtyelaulukilpailun esityksiin päätöskonsertteja lukuun ottamatta on kaikilla vapaa pääsy. Festivaaliin kuuluu myös ilmaiskonserttisarja Kuule Sävel!, jonka esiintyjät ovat kuorokatselmuksen ja yhtyelaulukilpailun osallistujia. Mikäli oma kuoronne ei osallistu kuorokatselmukseen, olette lämpimästi tervetulleita seuraamaan festivaalin ohjelmaa ja esiintymään vaikkapa Kuorotorilla Tampere-talon ala-aulassa.