Tampereen Sävel 2015

Tampereen Sävel täyttää 40 vuotta ja Jean Sibelius 150 vuotta! Teemasäveltäjä läpivalaistaan tehokkaasti: vain täällä kuulet Santtu-Matias Rouvalin johtamat Sibeliuksen kantaattiharvinaisuudet tai YL:ssa vaietun Rakastavan kuoro-orkesteriversion. Latvian Radiokuoron konsertin jälkeen tiedetään voiko ulkomainen kuoro koskaan olla uskottava Sibelius-tulkki. Langettaako Ilona Korhonen loveen niin kuin Larin Paraske, Sibeliuksen opas runolaulun mystisiin maailmoihin? Vaikuttuiko pikku Janne lapsuuden Hämeenlinnassa ortodoksisesta kuorolaulusta, sellaisesta, jonka perintöä kamarikuoro Krysostomos jatkaa Finlaysonin kirkossa? Kuka saa palkinnon katselmuksen parhaasta Sibelius-esityksestä?

Tervetuloa kesäkuussa Tampereelle juhlimaan ja jännittämään!

Matti Hyökki
Taiteellinen johtaja

Uutiset

16.2.2015 14:26

Yhtyelaulukilpailun finalistit on valittu

Yhtyelaulukilpailuun hakeneista 31 yhtyeestä finaaliin valikoitui 14 yhtyettä. Myös tänä vuonna on luvassa hyvin kansainvälinen kilpailu. Kilpailijat tulevat Suomen lisäksi Puolasta, Saksasta, Venäjältä, Virosta, Unkarista, Georgiasta, Isosta-Britanniasta ja Taiwanista.

Lue lisää

4.2.2015 08:00

Sibeliuksen harvinaisuuksia Tampereen Sävelessä

Suomen suurin kuoro- ja yhtyelaulumusiikin festivaali Tampereen Sävel juhlii 40-vuotista taivaltaan 3.–7.6.2015. Festivaalin teemana on Jean Sibelius 150 vuotta ja taiteellisena johtajana toimii emeritusprofessori Matti Hyökki.

Lue lisää

Ennakkoesite

Spotify