8.6. klo 20.00 Pakkahuone

AcaCartelli feat. Club For Five, FORK & Rajaton

Club For Five: Maija Sariola, Susanna Lukkarinen, Jouni Kannisto, Juha Viitala, Tuukka Haapaniemi
FORK: Anna Asunta, Mia Hafrén, Jonte Ramsten, Kasper Ramström
Rajaton: Essi Wuorela, Aili Ikonen, Soila Sariola, Hannu Lepola, Ahti Paunu, Jussi Chydenius

Konsertti on loppuunmyyty

AcaCartelli sai alkunsa Rajattoman ja Club For Fiven vierailtua FORKin levyllä. Sitä seurannut kolmen lauluyhtyeen yhteiskonsertti Helsingin Juhlaviikoilla 2017 oli niin suosittu, että sille järjestettiin nopeasti lisäkeikka. Nyt a cappellan superkombo nähdään ensimmäisen kerran Tampereella.

Niin Rajaton kuin Club For Fivekin ovat tulleet tunnetuiksi Tampereen Sävelessä jo vuosituhannen vaihteessa, jolloin ne voittivat yhtyelaulukilpailun perättäisillä festivaaleilla – Rajaton vuonna 1999 ja Club For Five (tuolloin vielä nimellä Club 45) vuonna 2001. Sittemmin molemmat ovat vakiintuneet suomalaisen a cappellan kirkkaimmiksi tähdiksi niin kotimaan rajojen sisäpuolella kuin kansainvälisestikin. FORK puolestaan tunnetaan räväköistä esiintymisistään, joissa yhdistellään musiikkia, teatteria ja tanssia – tunnetta, huumoria ja itseironiaa unohtamatta.

Illan ohjelma koostuu kunkin yhtyeen soolonumeroista sekä yhteiskappaleista eri kokoonpanoilla. Luvassa on unohtumaton show, jossa nauru on herkässä, mutta liikutuksen kyyneliltäkään tuskin vältytään.


Osta lippu 38/30 €© Petri Anttila