Kaupunkitapahtuma

Persephone Variations (In A Shopping Mall)

Salla Hakkola, Ossi Koskelainen, Sikri Lehko, Tim Page

Dayjob -kollektiivin esitys hedelmällisyydestä ja vuodenajoista. Esitys toteutetaan Kauppakeskus Tullintorin tiloissa (julkiset tilat ja Tampere Biennalen pop up -galleria)

Dayjob on vuonna 2016 perustettu kollektiivi, joka yhdistää nykymusiikkia ja esitystaidetta sekä etsii tekijöilleen tuoreita kommunikatiivisia työtapoja esittävien taiteiden muotojen yhdistelemiseen. Äänen ja musiikin lisäksi kollektiivin taiteellinen työmaa ulottuu teatteriin, kuva- ja mediataiteeseen.

Salla Hakkola on harpisti, säveltäjä ja performanssitaiteilija, joka tunnetaan sähköharpun virtuoosisena pioneerina, musiikkia ja performanssitaidetta yhdistävistä teoksistaan sekä Angry Birds -yritys Rovion säveltäjänä.

Ossi Koskelainen on toiminut mm. Ylioppilasteatterin taiteellisena johtajana, ja hänen teoksensa operoivat nykyteatterin ja esitystaiteen rajamailla.

Sikri Lehko on Sibelius-Akatemiasta valmistunut saksofonisti, joka innoittuu työssään monipuolisuudesta ja yhteistyön voimasta niin orkestereissa, kamariyhtyeissä kuin solistinakin.

Tim Page kuuluu Suomen nykymusiikkisäveltäjien kärkikaartiin. Pagen teokset leikittelevät tyylillä, kontekstilla, kehollisuudella, materiaaleilla ja tilalla.