Iltaklubi

Biennale Goes Mental I

Sähköisiä unia, absurdeja taustavideoita, Erkki Kurenniemen DIMI-A-syntetisaattoreita ja lämpimän hypnoottista musiikkia tarjoiltuna Telakan lämpöisessä sylissä. Illan täydentävät Mental Alaska Sound System -DJt.

Yhteislippu Biennale Goes Mental I ja Biennale Goes Mental II -iltoihin 25/15 €!

Ahti & Haasjoki

Marja Ahti – elektroniikka ja kenttä-äänitykset, Pauliina Haasjoki – runous

Ahti & Haasjoki etsii osin improvisoidussa esityksessään elektroniselle musiikille ja runoudelle yhteistä olemisen tapaa. Marja Ahti soittaa elektronista ääntä sekä käsittelee konkreettista ääntä ja kenttä-äänityksiä eri lähteistä ja ympäristöistä. Pauliina Haasjoen tekstit ovat teoksista Hiukset, Planeetta ja Promessa (tulossa).

Sushi Jugend

Antti Vuornos – elektroniikka & perkussiot

Sooloprojektissaan Antti Vuornos (Pyloris,Musa Dwarf) yhdistelee kenttä-äänityksiä, sämplejä, perkussioita ja syntetisaattoreita. Kokonaisuudessa on keskeinen osa myös absurdeilla taustavideoilla.

D PÅ D

Maiju Jouppi – DIMI-A, Jari Suominen – DIMI-A

Helsingin yliopiston musiikintutkimuslaboratorion hämäristä ponnistava duo soittaa elektronimusiikkipioneeri Erkki Kurenniemen suunnittelemia DIMI-A-syntetisaattoreita. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun kaksi DIMI-A:ta on mahdollista kokea samanaikaisesti.

Ilpo Numminen

Ilpo Numminen – syntetisaattori & sähkökitara

Ilpo Numminen luo syntetisaattoreillaan huolellisesti strukturoituja, huikeita yksityiskohtia sisältäviä äänimaisemia. Nummisen lämpimän hypnoottiselle musiikille tunnusomaista on myös ilahduttavuus ja innostavuus.