ONAIR © Michael Petersohn

ONAIR (DE)

André Bachmann – tenori
Kristofer Benn – basso
Stefan Flügel – baritone
Marta Helmin – sopraano, altto
Jennifer Kothe – sopraano, altto
Patrick Oliver – baritoni, beatboksaus, vokaaliperkussiot baritone

Laulyhtyeiden kansainväliseen parhaimmistoon matkalla oleva ONAIR on debyytistään 2013 alkaen niittänyt pääpalkintoja lähes kaikissa kansainvälisissä yhtyelaulukilpailuissa. Tampereen Sävelessä voitto tuli vuonna 2015. Yhtye saapuu kiertueensa aikana konsertoimaan Suomeen vain Tampereelle.

Illuminate-show on ihmisäänten, valon ja varjon leikkiä. Yleisölle on tarjolla niin yhtyeen omia sävellyksiä kuin myös upeita a cappella -sovituksia tunnetuista pop-kappaleista. Hittejä kuullaan muun muassa Led Zeppeliniltä, Queenilta ja Massive Attackiltä. ONAIRin luomat äänimaailmat ovat vangitsevia ja puhtaat tulkinnat nostavat esiin ihmisäänillä luodun musiikin yksityiskohtaisen kauneuden ja popmusiikin voiman.

  • ONAIRin puhtaus ja rytmitaju ovat ainutlaatuiset. Yhtyeen jäsenet pystyvät vaihtamaan tyyliä vaivatta laaja-alaisesti klassisesta popiin. Kaiken lisäksi he tuntuvat rakastavan ja ymmärtävän musiikkia, jota tekevät, mikä on musiikin tekemisessä keskeisintä. (Anders Edenroth – The Real Group)

Konsertti päättyy noin klo 23.15.

In english